Toshiba

Creating the best heat pumps

Developments in technology and innovation is based on time and experience. Over its 40-year history, Toshiba have continually invested, designed and developed their heat pumps, to bring you cost-effective and efficient climate control for residential, light commercial and commercial use.

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C, er i energiklasse A+++ og har suveren ytelsesevne.

Produktblad for energimerke

Toshiba Signatur 25

NYHET! Signatur har et design du ikke har sett maken til, men den gjør langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er helt på topp. To tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med.

Produktblad for energimerke

Toshiba Polar 25

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

Dokumentasjon for energietikett

Toshiba. Skaper de beste varmepumpene

Utviklingen innen teknologi og innovasjon er basert på tid og erfaring. I løpet av sin 40-årige historie har Toshiba kontinuerlig investert, designet og utviklet sine varmepumper for å gi deg kostnadseffektiv og effektiv klimakontroll for boliger, lett kommersiell og kommersiell bruk.

Teknologisk fordel med Toshiba

Når du velger et Toshiba-system, velger du den nyeste teknologien innen klimaanlegg. Toshiba er innovatørene og skaperne av inverterteknologi, en teknologi som har sett den viktigste utviklingen innen varmepumpeeffektivitet. Toshiba fortsetter i dag å opprettholde denne teknologiske fordelen i forhold til sine konkurrenter.

Ledere innen klimakontroll

Den nylige utviklingen av det eksklusive DC Hybrid Twin-Rotary Inverter Compressor-systemet har bekreftet Toshibas evne til å innovere og opprettholde teknologisk lederskap i varmesystemindustrien.

Innovasjon nå, for fremtiden

Å være innovativ er én ting, å være innovativ og ta vare på miljøet og fremtidige generasjoner er det Toshiba streber etter. Toshiba kombinerer teknologisk utvikling med omsorg for fremtidige generasjoner – resultatet er en rekke av de mest effektive varmepumpene som reduserer klimagassutslippene ved kilden. Toshiba legger stor vekt på å samarbeide kun med internasjonale selskaper som nøye vurderer virkningen av ny teknologi på miljøet vårt.